Jij laat de klant zich koning voelen

Verkoopvacatures bij Wouter

Verkoop

Verkoop je liever een ‘koekje van eigen deeg’ in plaats van kletskoek? En is alles koek en ei tussen jou en de klant? Dan ben jij de aangewezen persoon om als verkoper aan de slag te gaan bij Wouter! Op de afdeling Verkoop draait namelijk alles om het contact met de klant. Als aanspreekpunt zorg jij ervoor dat de klant in al zijn banketbehoeftes wordt voorzien. Jij weet de klantwensen te vertalen naar concrete voorstellen, gebaseerd op onze banketproducten. Daarnaast ben jij op de hoogte van de trends in de wereld van de bakkers, retail en food service en adviseer je jouw klant in hun standaard- en seizoensassortiment. Je taken bestaan uit adviseren, ontzorgen en uiteraard verkopen van banket, waarbij de klant altijd centraal staat. Je bent trots op de producten die we maken en je krijgt een kick als je ze tegenkomt in de markt.

 

Sales Support

Verandering van spijs doet eten! Hou jij van afwisseling en een hoog werktempo? Sta jij stevig in je schoenen, ben je dienstverlenend en flexibel en zorg jij graag voor een optimale ondersteuning van de organisatie? Hou dan onze vacatures voor onze Sales Support afdeling in de gaten!

Als onderdeel van het sales support-team ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klant en voor de accountmanagers. Dit maakt jou de verbindende factor tussen interne afdelingen en onze partners, leveranciers en klanten. Wij zijn en voelen ons verantwoordelijk voor het optimaal ondersteunen van de organisatie. Flexibiliteit, accuraat zijn en snel kunnen schakelen zijn eigenschappen waarover je zeker moet beschikken. Je taken bestaan onder andere uit het optimaal ondersteunen en bedienen van zowel externe als interne klanten en het administratief ondersteunen van de accountmanagers. Hierbij moet je denken aan presentaties voorbereiden, contracten opmaken, producten opvoeren, proefmonsters van onze lekkere snacks aanvragen en nog veel meer leuke en onverwachte werkzaamheden.

Bekijk onderstaand sfeerfilmpje voor een goede indruk van onze verkoopafdeling.

Wij zoeken de volgende collega’s:

Er zijn momenteel geen vacatures voor deze afdeling. Bekijk alle vacatures.

Open sollicitatie

We kunnen niet wachten om wat van je horen! Mocht jouw droombaan er net niet tussen staan, maar ben jij er van overtuigd dat Wouter jouw talent niet mag missen? Stuur ons dan een open sollicitatie!