In een ‘oude’ bakkerij moet je het leren

Stage lopen bij Wouter
Wij bieden je een inspirerende plek om ervaring op te doen! Als je bij ons stage loopt, lever je een bijdrage aan onze heerlijke, kwalitatief hoogstaande producten. Dat doe je in een dynamische sfeer, samen met bevlogen collega’s voor ambachtelijke bakkers, nationale en internationale topretailers en food service. Klinkt dat je als muziek in de oren? Bezit jij bovendien ons DNA én wil je veel leren in een omgeving die aanvoelt als een familie en waar geen dag hetzelfde is? Dan ben je hier aan het juiste adres. Laat je gegevens, met toelichting van je stageopdracht, bij ons achter door onderstaand formulier in te vullen. Dan ontvang je binnen 2 weken een terugkoppeling of we mogelijkheden voor je hebben.

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende je hele stageperiode ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut (mbo/hogeschool/universiteit). Als dit niet het geval is, kun je niet reageren op een stage-vacature. Je kunt in dat geval wel reageren op de reguliere vacatures


Solliciteer hier

Nu solliciteren

 Lijsje Kooiker –
Oud-stagiaire

Kansen om je breed te ontwikkelen

“Vorig jaar ben ik voor de eindstage van mijn studie bij Wouter de Graaf terechtgekomen. Zij boden 2 uitdagende opdrachten aan die mij wel aanspraken.
Het onderwerp van mijn stage stond vast, maar tegelijkertijd was er heel veel ruimte voor eigen initiatief en invulling, wat erg prettig werkt en je ook het gevoel van vertrouwen geeft.
Vanuit het team kreeg ik goede begeleiding en feedback, wat maakte dat ik een superleuke stagetijd heb gehad. ”