De handen uit de mouwen steken

Supply Chain Management bij Wouter

Bedrijfsbureau

Ben jij een planvaardig multitalent en kan jij heel wat ‘meelverkeer’ aan? Kom dan het bedrijfsbureau versterken! Deze afdeling is het kloppende hart van Banketbakkerij Wouter de Graaf. Hier houden we ons bezig met prognoses, productieplanning, transportplanning, klantencontact, bestellingen van grondstoffen en verpakkingen en het onderhouden van de diverse (ERP-)systemen volgens de gestelde normen. Je taken zijn divers en sommige dagen zijn hectisch. Maar als jij je werk goed doet, ga je aan het einde van de dag met een voldaan gevoel naar huis: de klanten zijn tevreden, de productie kan vooruit en de planning loopt op rolletjes.

Logistiek

Ben jij een tough cookie? Het werken in de verschillende magazijnen van Wouter de Graaf is namelijk elke dag weer een uitdaging! Alle dagen zijn anders en vliegen voorbij. Het gezellige en enthousiaste team werkt in 2 ploegen met verschillende heftrucks en elektrische pompwagens, om onze klanten te voorzien van de lekkere snacks uit de bakkerij. Kun jij wel overweg met flinke stapels dozen en volgeladen pallets? Word dan onderdeel van Wouters gezellige logistiekteam! Bekijk onderstaand sfeerfilmpje om een beter beeld te krijgen van onze Supply Chain Management

Wij zoeken de volgende collega’s:

Er zijn momenteel geen vacatures voor deze afdeling. Bekijk alle vacatures.

Open sollicitatie

We kunnen niet wachten om wat van je horen! Mocht jouw droombaan er net niet tussen staan, maar ben jij er van overtuigd dat Wouter jouw talent niet mag missen? Stuur ons dan een open sollicitatie!

 

Tijmen Blokhuis – Magazijnmedewerker

Met een voldaan gevoel naar huis

“Ondertussen ben ik alweer bijna 18 jaar in dienst bij Wouter de Graaf. Dit bedrijf staat nooit stil. Er zijn altijd voldoende leuke werkzaamheden om iedere dag weer met voldoening naar huis te gaan. Het contact met de collega’s dat we hebben tijdens de feestjes zoals de kerstborrel en het PV-uitje is altijd gezellig.”