Succes bak je met je team

Leidinggevende vacatures bij Wouter

Ben jij die inspirerende manager die met zijn of haar team de schouders eronder zet tot ‘de koek op is’? Word leider bij Wouter! Als leider til je met jouw deskundigheid en bevlogenheid de organisatie naar een hoger plan. Je bent ondernemer in jouw vakgebied en je krijgt alle tools aangereikt om het beste uit jezelf en jouw team te halen. Want wij staan aan de vooravond van een enorme groeispurt en daarbij hebben we jouw kwaliteiten nodig. Jij zet je team in zijn kracht met je expertise, passie en ondernemerschap. En als een echte pater familias zorg je goed voor je mensen. Je helpt ze verder in hun professionalisering en daarbij durf je ze ook aan te spreken als het wat minder goed gaat. Dit doe je op een positieve, opbouwende manier. En verder? Verder ben je vooral trots: op onze fijne klanten, onze mooie producten en op de gezellige dynamiek in ons bedrijf. Want daar lever jij met alle plezier iedere dag weer een waardevolle bijdrage aan!

Bekijk onderstaand sfeerfilmpje voor een goede indruk van onze leiders.

Wij zoeken de volgende collega’s:

Er zijn momenteel geen vacatures voor deze afdeling. Bekijk alle vacatures.

Open sollicitatie

We kunnen niet wachten om wat van je horen! Mocht jouw droombaan er net niet tussen staan, maar ben jij er van overtuigd dat Wouter jouw talent niet mag missen? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Ron Schelhaas – Productieleiding

Sociale organisatie

“Ik hou ervan om bij mezelf te blijven en treed pas op de voorgrond als het moet. Ik stel me gelijkwaardig op aan mijn medewerkers en heb een luisterend oor. Deze sociale instelling zie je overal terug in de organisatie.”