Kennis is Kracht

Interne servicevacatures bij Wouter

Technische dienst

Is elektrotechniek of mechatronica appeltje-eitje voor jou? Zonder jouw verbluffende elektrotechnische kennis zijn we nergens… Om onze heerlijke hartige en zoete snacks te maken, zijn we afhankelijk van onze machines en systemen. Dat betekent dus dat jij een belangrijke rol speelt binnen ons bedrijf. Je collega’s én onze klanten rekenen op jouw expertise, vaardigheden en snelheid, waarmee je storingen oplost en het broodnodige onderhoud pleegt. Zo draait alles als een zonnetje en maak jij onze klanten blij met een optimale productie!

ICT

Zorg jij ervoor dat ‘computer says no…’ bij ons niet voorkomt? Inkoop, salarisadministratie, marketing… Wouter kan niet zonder een goede ICT-infrastructuur. Als het ICT-systeem ons een poets bakt, kunnen wij de plaat poetsen. Met andere woorden: we kunnen niet zonder jou. Want jij hebt de kennis, vaardigheden en de doorpakkers-mentaliteit om onze systemen draaiende te houden en gebruikers te ondersteunen wanneer ze daarom vragen. En daarmee houd je Wouter draaiende, want jij zorgt voor gelukkige collega’s die hun werk naar behoren kunnen doen en voor klanten die op hun wenken bediend worden. Allemaal omdat jij de ICT onder controle hebt!

HR

Ben jij een ‘mensen-mens’ met een groot hart voor HR? Ben jij sociaal, heb je kennis van personeels- en organisatiebeleid en arbeidsvoorwaarden en –regelingen? Dan val jij bij de HR-afdeling van Wouter met je neus in de boter! Want als onderdeel van de HR-afdeling heb jij een afwisselend takenpakket. Van werving en selectie, onboarding, arbo-en verzuimbeleid tot het faciliteren van opleidingen en trainingen en het optreden als vertrouwenspersoon. Een veelzijdige baan dus! Durf jij gevraagd én ongevraagd advies te geven aan je collega’s en de directie? En kun jij uit de voeten met een gloednieuw personeelsinformatiesysteem? Dan kun je jouw HR-hart ophalen bij Wouter!

Finance & Performance

Slik jij niet zomaar iets voor zoete koek? Ben jij scherp, doortastend én weet jij de vertaling vanuit de cijfers naar de business te maken? De afdeling Finance & Performance is verantwoordelijk voor juiste en tijdig beschikbare cijfers, effectieve rapportages en analyses. Wij zorgen voor actueel inzicht in de prestaties van de onderneming en we spelen adequaat in op nieuwe ontwikkelingen. Het verbeteren van processen en systemen hoort hier ook bij. Tegelijkertijd zorgen we voor juiste en transparante kostprijzen, denken we kritisch mee in investeringsprojecten, signaleren we risico’s en stellen we daar beheersmaatregelen voor in. Kun jij goed samenwerken met alle afdelingen binnen de bakkerij? Ben jij altijd met het gezamenlijke doel bezig om tot performanceverbetering te komen? Zet dan je analytisch talent in voor deze ambitieuze en dynamische bakkerij met goede werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Kwaliteit

Klopt jouw hart voor kwaliteit? Jij zorgt voor topkwaliteit van de producten die de bakkerij verlaten, je zorgt voor een schone en veilige werkplek voor je collega’s én je stelt standaarden in van keurmerken. Zo draag jij heel concreet bij aan de kwaliteit van Wouter. Als afdeling Kwaliteit zijn we de businesspartner voor zowel onze collega’s, als voor onze klanten en leveranciers. Met informatievoorziening, specificaties en risicobeoordelingen dragen we bij aan succesvolle productintroducties. Met audits en controles borgen we dat we elke dag een veilig, wettelijk en constant product van hoge kwaliteit maken. Samen met jou zijn we dagelijks in gesprek met onze collega’s om het lerend vermogen van de organisatie nog meer te vergroten. Ben jij analytisch, een pietje precies en kijk je vooruit om te voorkomen wat we liever niet genezen? Zet je talent dan in voor het kwaliteitsteam van Wouter!

Productontwikkeling

Maak jij onze snacks zo lekker dat ze als warme broodjes over de toonbank gaan? In ons hypermoderne Bakery Lab combineren we ambachtelijk vakmanschap met de laatste technologieën. Hier zijn we continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het finetunen van ons assortiment. In deze ‘kraamkamer van de bakkerij’ ben jij als productontwikkelaar dagelijks bezig met de vertaling van internationale trends en smaken naar ons productieproces. Omdat jij creëert onder private label, ben jij service gericht want de producten die jij maakt moeten volledig voldoen aan de wensen van de klant. Hierbij wordt er veel overlegd en afgestemd met accountmanagers, grondstofleveranciers en operators, want dit moet natuurlijk naadloos op elkaar aansluiten. Ben jij creatief, niet voor 1 gat te vangen als er een oplossing nodig is en heb jij je sporen verdiend als bakker? Kom dan je vakkundige handen uit de mouwen steken in Wouter’s Bakery Lab!

Marketing & Communicatie

Goede koek verkoopt zichzelf, waar of niet? Maar dan moeten onze (potentiële) klanten wel weten welke lekkere snacks we allemaal te bieden hebben! En dat wordt jouw rol: jij zorgt voor nuttige data, vertaald naar de situatie van de klant, voorzien van sprankelend beeldmateriaal en wervelende teksten zodat het water je direct in de mond loopt. Je ondersteunt de organisatie door nieuwe productconcepten te visualiseren en duidelijke assortimentsinformatie vorm te geven. Met dit materiaal kunnen de accountmanagers op pad. Tegelijkertijd houd jij je bezig met het ‘in the spotlight’ zetten van Wouter de Graaf: we presenteren ons op beurzen en conferenties, in kranten en vakbladen, op websites en social media. Ook voor de interne communicatie ben je verantwoordelijk, want je collega’s moeten ook op de hoogte blijven van de razendsnelle ontwikkelingen van onze bakkerij. We hebben een verhaal te vertellen – intern en extern – en jij zorgt ervoor dat iedereen ons verhaal kent!

Open sollicitatie

We kunnen niet wachten om wat van je horen! Mocht jouw droombaan er net niet tussen staan, maar ben jij er van overtuigd dat Wouter jouw talent niet mag missen? Stuur ons dan een open sollicitatie!

 

Christine de Graaf –
Medewerker Finance & Performance

Betrokken collega’s

“Wat ik leuk vind aan werken bij Wouter is de betrokkenheid van alle medewerkers. Er wordt hard gewerkt en samen zetten we ons in om verder te groeien. Het bedrijf is continu in ontwikkeling, waar je zelf ook veel van kan leren.”